För elever/vårdnadshavare

Informationen mellan hem och skola sker huvudsakligen genom elevens mentor. Veckobrev skickas regelbundet från mentor och fritidshem. Brev från skolledningen, minnesanteckningar från skolråd, ABC information till hemmen liksom annan information från skolledning distribueras genom mentorerna medan annan information publiceras på skolornas webbplatser och på Stockholm skolwebb.

Är du elev loggar du in med ditt vanliga användarnamn och lösenord och som vårdnadshavare loggar du in med e-legitimation eller bank-id. I Stockholms skolwebb kan du anmäla och se ditt barns frånvaro, läsa dokumentation om ditt barns kunskapsutveckling, boka tid för utvecklingssamtal, se ditt barns schema samt skicka mail till personal. Kontakta ditt barns mentor för mer information kring Stockholms skolwebb.

Vid inloggningsrelaterade problem kontaktas istället 08-508 00 508.