För elever/vårdnadshavare

Informationen mellan hem och skola sker huvudsakligen genom elevens mentor. Veckobrev skickas regelbundet från mentor och fritidshem. Brev från skolledningen, minnesanteckningar från skolråd, ABC information till hemmen liksom annan information från skolledning distribueras genom mentorerna medan annan information publiceras på Skolplattformen.

Är du elev loggar du in med ditt vanliga användarnamn och lösenord och som vårdnadshavare loggar du in med e-legitimation eller bank-id. I Skolplattformen kan du anmäla och se ditt barns frånvaro, läsa dokumentation om ditt barns kunskapsutveckling, boka tid för utvecklingssamtal, se ditt barns schema samt skicka mail till personal. Kontakta ditt barns mentor för mer information kring Skolplattformen.

Vid inloggningsrelaterade problem kontaktas istället Kontaktcenter:

•Telefon: 08-508 11 552
•E-post: e-support@stockholm.se