Antal: 10

• Anmäl frånvaro

All frånvaro skall anmälas av vårdnadshavare före kl. 07.45 varje dag eleven är frånvarande. Du kan anmäla frånvaron via app, sms, skolwebb och röstbrevlåda 08-508 47 314.

• Sandåkraskolans IF

Sandåkraskolan har startat och driver en aktiv skolidrottsförening. Sandåkras skolidrottsförening är en ideell idrottsförening som ingår i RF.

SSIF:s Stadgar

• Trygghetsteam

Främja likabehandling samt förebygga och åtgärda trakasserier eller kränkande behandling

• Elevhälsa

Målsättning för elevhälsoarbetet i Sköndals skolor är att arbeta förebyggande för att främja hälsan hos alla elever. I elevhälsoarbetet ingår att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål och att verka för att undanröja hi

• Elevhälsa

Målsättning för elevhälsoarbetet i Sköndals skolor är att arbeta förebyggande för att främja hälsan hos alla elever.  I elevhälsoarbetet ingår att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål och att verka för att undanröja hinder för elevern

• Elevhälsoteam

I Sköndals skolors elevhälsoteam ingår skolsköterskor, specialpedagoger, kurator, koordinator samt skolledning. Skolläkaren besöker teamet regelbundet och extern kompetens som psykolog eller psykiater anlitas vid behov.

• Skolhälsovård

Skolsköterska Anna-Lena Vesterlund finns på skolan måndag-torsdag.

Öppen mottagning: ovan angivna dagar kl 10.00-11.30

• Varför välja vår skola

Detta textstycke är en ingress. För att formatera till ingress, markera och välj blockstil: "Ingress". Ingressen formateras då enligt förutbestämt manér.